xl_bygg.png
 

Vill man vara säker på att inte missa några samtal så skall man; välja Weblink IP Phone som operatör, molnväxeln Weblink Unified 2.0 och komplettera med Weblink Callback. Det gjorde XL-BYGG i Frövi och så kommer säkerligen fler att göra.
 

Missade samtal är lika med missade affärer. Men det går att åtgärda. XL-BYGG i Frövi utanför Örebro hade stora bekymmer med sin telefoni. De misstänkte att det tappades för mycket samtal och tog kontakt med Teleagenten som presenterade en lösning med molnväxel och callback. 
 

– Först och främst vill vi kunna svara på samtal. Kan vi inte svara vill vi kunna ringa upp kunden senare. Då är Callback bra som ger kunden möjlighet att lämna sitt telefonnummer med en knapptryckning. Och sedan kan vi ringa upp via ett enkelt och smart gränssnitt i webbläsaren. Vi har testat några veckor nu och det fungerar prickfritt, säger Maths Andersson, VD på XL-BYGG i Frövi.
 

Kombinationen av molnväxel och svarstjänst ger en väldigt bra och flexibel lösning. Telefonin fungerar och de samtal som inte hinns med fångas upp av Weblink Callback som står på 24 timmar om dygnet, alla dagar i veckan.
 

– Innan driftsättning hade vi installerat en GSM-förstärkare då det var väldigt dålig mottagning i fastigheten innan. Tillsammans med supportavdelningen på Weblink startade vi upp hela systemet då vi var på plats hos kunden dagen för driftsättning. Vår tekniker Morgan och jag var och körde igång Callback-systemet i XL-BYGG:s befintliga datanät. Naturligtvis så var det finjusteringar första veckan, men i dag så fungerar allt till belåtenhet, berättar Lars-Göran Lindsten, säljare/delägare på Teleagenten i Örebro AB.

Fler XL-BYGG-handlare kommer nu att titta på samma typ av lösning. Telefoni är en konkurrensfördel för en så snabbrörlig bransch som bygghandeln är. Receptet är Weblink IP PhoneWeblink Unified 2.0 och Weblink Callback.
 

För mer information:
XL-Bygg Frövi
Maths Andersson
070-603 00 18

Teleagenten i Örebro AB
Lars-Göran Lindsten
019-20 54 45

 

Om telefonilösningen
Typ av växel: Weblink Unified 2.0
Operatör: Weblink IP Phone
Extra tjänst: Weblink Callback
Antal anknytningar: 10 st.
Antal linjer: Obegränsat.
Antal mobiler: 9 st.
Fokus i upphandlingen: Helhetslösning.

 

Om XL-BYGG i Frövi
Grundat: 1954.
Omsättning: 26 miljoner kronor.
Anställda: 10 st.
Affärsområden: Bygghandel.
Specialitet: Allt inom byggmaterial. Ingår i XL-BYGG.