nyhet_hemsida_weblink_william.png

William Ridderström började inom telekom för 10 år sedan på Telia, där han ansvarade för småföretagsförsäljningen i Jönköpings Län. Efter ca 5 år gick han vidare till ComCenter, där han under de första åren jobbade med försäljningen av Weblink’s tjänster i partnersamarbetet mellan bolagen. Sista åren har han agerat säljchef på ComCenter som haft en mycket framgångsrik resa sedan partnerskapet med Weblink kom igång.
 

   ”Jag hoppas kunna bidra med erfarenhet, kunskap och nya idéer hos Weblink då jag känner mig trygg i att ha mycket erfarenhet ifrån hur det kan fungera både hos kund och i ÅF-ledet, ser fram emot att träffa återförsäljarna framöver”, säger William

 

   ” Vi är mycket glada över att ha fått med William som försäljningschef i vårt team på Weblink, säger Oscar Civill VD. William har en gedigen erfarenhet av försäljning inom telekom och har alla förutsättningar för att driva och genomföra vår ambitiösa utvecklingsplan".

 

 

 

 

Fakta om Weblink IP Phone AB
Weblink IP Phone är en svensk teleoperatör, som levererar användarvänliga kommunikationstjänster. Med en egen telefoniplattform levererar vi IP-centrex, SIP-anslutningar, ISDN, samt mobiltelefoni och internetanslutningar. Sedan starten 2004 har vi nu vuxit och idag har vi kunder över hela världen. Vår målsättning är att vara det naturliga valet för alla företag när det gäller kommunikationstjänster.
 

För mer information:
Weblink IP Phone AB
Kontaktperson: Oscar Civill
tel. 08-420 033 01