officedevelopment.png

Weblink har idag tecknat ett partneravtal med Office Development som innebär att dom blir

helhetspartner på samtliga tjänster.
 

Office Development har på kort tid etablerat sig som en stark aktör inom telekom i Stockholmsregionen.

Vi ser det därför som ett naturligt steg i vår fortsatta expansion i Stockholm att välja dom som helhetspartner säger Oscar Civill, VD på Weblink.

 

Fakta om Office Development
Vi ska kunna jobba och kommunicera varsomhelst, närsomhelst och på det sätt som vi föredrar. Office Development satsar på att hela tiden ligga i framkanten av utvecklingen för att våra kunder alltid ska kunna arbeta på ett säkert, effektivt och flexibelt sätt som passar dem.

Vi anser att kommunikationsverktyg och -system ska anpassas efter era behov, inte tvärtom. Därför fungerar vi som helhetsleverantör inom allt från IT, telefoni, dokumenthantering och videokonferens till förbrukning. Så att ni kan både arbeta och samarbeta effektivt samtidigt som vi skonar miljön.
 

Fakta om Weblink IP Phone AB

Weblink IP Phone är en svensk teleoperatör, som levererar användarvänliga kommunikationstjänster. Med en egen telefoniplattform levererar vi IP-centrex, SIP-anslutningar, ISDN, samt mobiltelefoni och internetanslutningar. Sedan starten 2004 har vi nu vuxit och idag har vi kunder över hela världen. Vår målsättning är att vara det naturliga valet för alla företag när det gäller kommunikationstjänster.
 

För mer information:

Weblink IP Phone AB

Kontaktperson: Oscar Civill
tel. 08-420 033 01