softphone.png
 

Ring med iPad via molnväxeln Weblink Unified 2.0
 

Nyligen blev Weblinks Softphone för iPad godkänd av Apple. Appen har samma funktioner som mobil-appen, men det unika är att det går att ringa via Wifi vilket innebär ytterligare frihet och möjligheter inför framtiden.
 

Alla som har molnväxeln Weblink Unified 2.0 kan ladda ner appen från App Store till sin iPad. Användaren loggar in på appen och kan hantera samtal och köer på ett mycket enkelt sätt. När Weblink aktiverar Softphone som en enhet kan man även ringa med den.
 

– Vi ser kanske inte ett jättestort behov av att ringa via iPaden, men vi är helt övertygade om att iPaden kommer att ha en framtid som display för att hantera telefonin för företag. Vår utvecklingsavdelning har gjort ett fantastiskt bra jobb och vi kan inte se att någon av våra konkurrenter har någon liknande applikation, säger Roger Werin, teknisk chef på Weblink.
 

iPad kommer att fungera som ett enkelt receptionistgränssnitt och översikten över företagets alla köer blir tydligt. Man behöver inte ringa med iPaden, om man inte vill, utan kan använda den som en extra display till sin bordstelefon. Ställer man in iPaden att hantera bordstelefonen så har man ett mycket modernt och kompetent verktyg.
 

Specifikation:
Operativsystem: iOS
Växel: Weblink Unified 2.0
Funktioner: Samtal, koppla, hänvisning, köer, statistik, spela in samtal, röstbrevlåda, chatt etc.
App Store: Weblink Unified iPad Edition
Pris: Användarlicens från Weblink (495 kr)

För mer information:
Weblink IP Phone
Roger Werin
031-301 48 15

Weblink IP Phone
Oscar Civill
08-420 033 01