nyhet_hemsida_vallingby.png

Ängby International pågår just nu i Vällingby sporthall

Tävlingen arrangerades av den anrika bordtennisklubben Ängby SK.  Klubben grundades redan 1956 och har producerat många kända pingisspelare under åren tex. Jan-Ove Waldner och Mikael Appelgren som startade sin karriär i denna klubb. Klubben har idag ca 400 aktiva medlemmar.

Under turneringen Ängby International deltar ca 400 spelare från olika länder. Det är i sådana lägen som det är viktigt att all kommunikation fungerar stabilt och felfritt säger Sportchefen Mikael Frank, och vi är mycket nöjda med det samarbete vi har med Weblink som är både telefonileverantör och sponsor till Ängby SK.  Vi är väldigt stolta över att få fortsatt förtroendet för leveransen av telefonilösning samt vårt sponsorskap med denna fina bordtennisklubb som är välkänd i hela Sverige säger Oscar Civill VD på Weblink.

 

Fakta om Weblink IP Phone AB

Weblink IP Phone är en svensk teleoperatör, som levererar användarvänliga kommunikationstjänster. Med en egen telefoniplattform levererar vi IP-centrex, SIP-anslutningar, ISDN, samt mobiltelefoni och internetanslutningar. Sedan starten 2004 har vi nu vuxit och idag har vi kunder över hela världen. Vår målsättning är att vara det naturliga valet för alla företag när det gäller kommunikationstjänster.