Nyheter

#
28 apr. 2015 09:00
I Hyssna på väg 156 mot Skene och Kinna ligger Forsbergs Fritidscenter. Ett av Sveriges mest framgångsrika företag inom den växande husbilsbranschen. Under vissa perioder ringer det väldigt många kunder som vill tala med antingen verkstad eller försäljning. Något som ställer stora krav på bland annat telefonin.
#
9 mars 2015 13:26
Vid årsskiftet öppnade Gårda Meetingpoint i Göteborg sin businesslounge som är ett helt nytt kontorskoncept. Det som tidigare var ett vanligt kontorshotell har entreprenörerna Bert Hansson och Jochum Löfgren förvandlat till en dynamisk mötesplats. Det hela bygger på medlemskap och telefonin är bara en del av många erbjudanden i detta fullservicekoncept.
#
29 jan. 2015 10:07
När resebyrån Escape Travel skulle välja telefoni föll valet på Weblink Unified. Flexibilitet och driftsäkerhet var avgörande, men även den personliga supporten för att komma igång och lära sig växeln uppskattades. Och det är samma framgångsfaktorer som alla på Escape Travel använder sig av för att sälja grupp- och paketresor till resenärer som sedan kommer hem med överträffade förväntningar.
#
24 nov. 2014 08:44
Stefan Karlsson är en av våra mest kända kockar och driver i Göteborg ett bolag som kallas GötaplatsGruppen. Där ingår fyra restauranger som alla har det gemensamt att maten är i centrum och till för gästerna. Det hela bygger på äkthet, ärlighet och öppenhet.
#
3 nov. 2014 11:48
Sickla Hälsocenter driver två privata vårdcentraler i Nacka och har valt Weblink Callback för att korta ner svarstiderna för inringande patienter. De båda mottagningarna har därmed förenklat det för sina patienter.
#
10 okt. 2014 10:23
”Där sjöarna norra och södra Loken ligger och bara ett stenkast från varann, där Lokadalen skär som en nyplöjd fåra genom den djupa trolska bergslagsskogen, där rofylldheten är total och luften så klar att varje andetag känns som en inre rening, där ligger Loka Brunn som skänkt människor livskraft i 300 år.”
#
19 sep. 2014 08:36
Dormy säljer under ett år 180.000 dussin bollar, 14.000 golfset, är ca 200 medarbetare på sommaren när det är som bäst ös i butikerna och har hållit på med e-handel sedan 1999. Under hela resan har Telebolaget i Örebro levererat telefonilösningar. Vi träffade Mats Hedlund, en av grundarna till Dormy.