thermoking.pngKevin Barmazyar, ekonomichef på Ingersoll Rand Svenska AB.
 

Thermo King är ett varumärke för kylaggregat som ägs av den globala koncernen Ingersoll Rand. När telefonin i Sverige inte fungerade tillfredsställande bytte de till Weblink Unified 2.0. Ett smart val skulle det visa sig.
 

Thermo King är varumärket för kylaggregat av hög kvalitet för transporter i alla storlekar och är även ledande i utvecklingen av nya, effektiva och miljöanpassade kylaggregat. Ingersoll Rand Svenska AB ansvarar för Thermo King i Sverige.
 

Under våren 2016 såg de sig tvungna att byta telefonilösning då den tidigare leverantören inte kunde åtgärda den dåliga ljudkvaliteten. Utmaningen var installationen av befintligt dect-system som skulle konfigureras in i den nya lösningen. Valet föll på Weblink Unified 2.0
 

Vad har ni för krav på telefonin?

– Det måste fungera och kunderna skall komma rätt med knappval. Det är viktigt att de kommer fram till rätt person. Inga samtal får försvinna om ingen skulle kunna svara. För oss är nöjda kunder A och O, säger Kevin Barmazyar, ekonomichef på Ingersoll Rand Svenska AB.
 

Vad tycker ni är det bästa med Weblink Unified 2.0?

– Det fungerar bra och tidigare problem är borta. Det var också bra att vi kunde använda vår tidigare investering. Alla på kontoret har dect-telefoner som vi kan koppla samtal med eller hänvisa oss. Allt kan skötas med kortkommandon som man lär sig efter ett litet tag, säger Kevin.
 

Varför valde ni Weblink?

– Vi gjorde en upphandling och priserna var ganska lika, men service och support var bäst hos Weblink. Det var det som avgjorde och det har vi inte ångrat.
 

Om telefonlösningen:
Typ av växel: Weblink Unified 2.0
Operatör: Weblink IP Phone.
Antal anknytningar: 25 st.
Antal linjer: Obegränsat.
Avtalslängd: 24 mån.
Fokus i upphandlingen: Funktion och driftsäkerhet.

 

För mer information:
Ingersoll Rand Svenska AB (Thermo King)
Kevin Barmazyar
031-7277608

Om Ingersoll Rand Svenska AB
Grundat: 2005 (agentur 1975).
Ägare: Ingersoll Rand (global koncern).
Omsättning: 140 miljoner kr.
Anställda: 40 st.
Kontor: Göteborg (HK), Malmö och Helsingborg.
Affärsområden: Kylaggregat för transportbranschen.
Specialitet: Varumärket Thermo King med hög kvalitet samt en stor koncern i ryggen.

www.thermoking.se
 

Om koncernen Ingersoll Rand
Det har gått mer 135 år sedan Ingersoll Rand introducerade sin första tryckluftsmaskin. Ingersoll Rand är i dag ett globalt företag med en omsättning på 13 miljarder USD och ca 45.000 medarbetare.

Ingersoll Rand förbättrar livskvaliteten genom att skapa behagliga, miljövänliga och ändamålsenliga omgivningar. Bland varumärken finns Club Car, Ingersoll Rand, Thermo King och Trane.

www.ingersollrandproducts.com/emeia/sweden/