nyhet_infinity.png
 

”Med Weblink InFinity är möjligheterna oändliga och det är bara fantasin som sätter gränserna”, säger Oscar Civill, försäljningschef på Weblink IP Phone.
 

- Vi har skapat en plattform där alla funktioner ingår som standard och i obegränsat antal. Välj antal samtalsgrupper, IVR:er, terminaler mm. enligt eget behov. Skapa egna grupper, lägg till eller ta bort medlemmar via den användarvänliga webportalen. Ändra i grupper, typ av grupper samt antal grupper hur ofta du vill och när du vill utan att det tillkommer några kostnader. Med Weblink InFinity väljer du själv att anpassa telefonsystemet efter företagets aktuella behov. 
 

– Vi är fantastiskt stolta över att kunna lansera en molnbaserad växel som vi känner har precis det som krävs för att vi som företag skall kunna ta ytterligare marknadsandelar. Att vi byggt den på en egen plattform skapar också handlingsfrihet för oss när vi skall utveckla nya tjänster och funktioner. Weblink Infinity kombinerar traditionellt växeltänk med nya tekniker och har användaren i fokus, fortsätter Oscar Civill.
 

Om Weblink InFinity
Anpassa telefonin till företaget – inte tvärt om!

Weblink InFinity är en molnbaserad växel som fungerar som en riktig växel. Marknaden är full av mobilväxlar som inte är något annat än en mobilapp som hanterar mobilsamtal. Med Weblink InFinity får du en riktig växel som är molnbaserad där du kan anpassa telefonin till företagets struktur, olika orter, resande säljare, utländska filialer etc. 

Weblink InFinity passar alla företag från 1–1000 användare – eller till och med 10.000 för den har inga begränsningar. På vår egen telefoniplattform är alla växelfunktioner inbyggda redan från start. Allt ingår och du behöver inte oroa dig för dolda avgifter eller extra kostnader för tillhörande funktioner.
 

Betala per användare – 99 kr/månad

Varje användare som vi lägger in i Weblink InFinity kostar i grunden lika mycket – 99 kr/månad. Det gäller oavsett om det är en fast telefon, bärbar telefon, softphone eller mobil. Tillkommer gör mobilabonnemang när man väljer Weblink MEX.
 

Weblink Communicator – Styr telefonin via datorn

Varje användare får vår desktopapplikation Weblink Communicator som laddas ner och installeras på valfri dator. När du är inloggad på din Weblink Communicator kan du styra dina samtal och har full koll på din telefoni.
 

Fastnätsnummer i mobilen

Med Weblink MEX kan du knyta befintliga direktvalsnummer i växeln till mobilen. Ni behöver bara hålla reda på ett telefonnummer - fastnätsnumret. Du får då tillgång till växelns alla telefonitjänster direkt i mobilen som om det vore en fast telefon.

Hantera samtal direkt i din mobil

Med Weblink Mobile App kan du koppla samtal, hålla koll på kollegor, vidarekoppla nummer och mycket mer. Ni får ett komplett hänvisningssystem med bla: avancerade röstbrevlådor, hänvisning, talad hänvisning, kalenderintegration m m som sköts direkt via app i din mobiltelefon.