rormannen_nyhetssidan_fb.png

Rörmannen i Bromma har uppgraderat sin telefonilösning ifrån en traditionell Ericsson-LG växel, till Weblinks senaste molnväxel InFinity. Lösningen innehåller 15 st anknytningar som använder både mobiler och mjukvarubaserade softphones i datorn för att ringa.

- Vi är jättenöjda med nya lösningen, säger Ronnie Ericsson som är VD på Rörmannen. 
- Stora fördelen är mobilappen och softphones, där vi kan logga in och ut ur grupperna och enkelt följa statistik för inkommande samtal. 

Med Weblinks telefonilösning InFinity så får vi full kontroll på samtalen. Detta bidrar till att våra tekniker har högre tillgänglighet när de är ute på fältet, det kan vara helt avgörande om ett rör har gått sönder och det är bråttom att få tag i en jourtekniker. Målet är att inte missa något samtal, och det ska vi kunna följa upp med veckorapporten som Weblink tar fram åt oss.

 

Vi tackar ödmjukast för förtroendet och ser fram emot vårt framtida samarbete ihop med Rörmannen!

 

Fakta om Rörmannen i Bromma AB:

Rörmannen bildades 1975 och är idag ett installationsföretag som arbetar med installation och service med 13 anställda. Bromma Värme ingår sedan 2009 i företaget. Vi är er lokala rörmokare i Stockholm!

 

Fakta om Weblink IP Phone AB
Weblink IP Phone är en svensk teleoperatör, som levererar användarvänliga kommunikationstjänster. Med en egen telefoniplattform levererar vi IP-centrex, SIP-anslutningar, ISDN, samt mobiltelefoni och internetanslutningar. Sedan starten 2004 har vi nu vuxit och idag har vi kunder över hela världen. Vår målsättning är att vara det naturliga valet för alla företag när det gäller kommunikationstjänster.
 

För mer information:
Weblink IP Phone AB
Kontaktperson Oscar Civill
tel. 08-420 033 01