office_16.pngJohan Olofsson, Weblink och Thomas Jakobsson, Office Sverige.
 

Under hösten har Office Sverige AB bjudit in sina kunder till seminarium på nio orter runt om i landet. Totalt har drygt 270 företag kommit och fått presenterat för sig digitala lösningar för företag.
 

– Jag skulle vilja kalla det succé då våra förväntningar har infriats. Mycket glädjande är också det stora intresset för Weblinks molnväxel, där vi har haft flest affärsmöjligheter, säger Thomas Jakobson, VD på Office Sverige AB.

Office har kontor på 19 orter i Sverige. Höstens event har genomförts i Göteborg, Linköping, Halmstad, Växjö, Luleå, Umeå, Bollnäs, Nässjö och Kiruna.
 

Vad drar ni för lärdomar inför framtiden?

– Det finns saker som kan göras bättre och vi har beslutat om att fortsätta jobba med ”Den digitala småföretagaren” under våren, då vi kommer rulla på olika eventpaket (frukost, lunch, middag, bio, hockey, golf) på våra lokala kontor. Vi kommer att bjuda in till ett seminarium med fokus på ett ämne, vilket ger en bra möjlighet att gå mer på djupet på en lösning och de som kommer är intresserade.
 

Hur tas en ny mobiloperatör emot i norra Sverige?

– I norra Sverige finns en oro om dålig mobiltäckning, vilket vi testar själva, och våra egna kontor i norr blir mer och mer övertygade om att Weblinks mobilabonnemang har den täckning som krävs av företag. 

Samtliga Office-kontor skall flytta över till molnväxeln Weblink Unified 2.0 och under våren skall samtliga 19 kontor finnas med i den gemensamma växellösningen.
 

– Jag är övertygad om att man säljer det man själv använder och det som funkar. Det är först när man själv använder Weblink Unified 2.0, som man inser vilken bra lösning det är. Att kunna skräddarsy telefonilösningen för varje enskilt företag är en grym konkurrensfördel, avslutar Thomas.
 

För mer information:
Office Sverige AB
Thomas Jakobson
0708-26 30 22

 

Fakta Office Sverige AB
Grundat: 1992.
Omsättning: ca 200 Mkr.
Antal anställda: 100 st.
Kontor: Bollnäs, Borås, Gällivare, Göteborg, Halmstad, Hudiksvall, Härnösand, Kalix, Kiruna, Linköping, Luleå, Mariestad, Nässjö, Pajala, Skellefteå, Stockholm, Sundsvall, Umeå, Växjö.

 

www.office.se