kungliga_nyhetssidan_fb.png

 

Kungliga Vitterhetsakademien har bytt ut sin gamla Ericsson Businessphone till vår molnbaserade telefonitjänst Weblink InFinity. 

Staffan Isa, som är IT-chef på Kungliga Vitterhetsakademien, är jättenöjd med den nya telefonilösningen:
- Den stora fördelen är att vi kan integrera mobilerna i det nya systemet, samt hänvisa oss via mobilappen. Tillförlitligheten är också mycket bättre. Förut hade vi problem när åskan slog ner titt som tätt och slog ut linjekortet i växeln. Nu har vi inte det problemet längre. 
De nya Yealink T48 telefonerna är också väldigt bra med stor display och överblick över alla kollegor, vi kan enkelt administrera telefonerna via ett webinterface. Stor eloge också till Weblink-supporten som är snabba när vi behöver hjälp!

 

Om Kungliga Vitterhetsakademien

Akademien instiftades av drottning Lovisa Ulrika den 20 mars 1753 och fick då namnet Kongl. Swenska Witterhets Academien. När Gustav III ombildade akademien 1786 fick den det namn som fortfarande gäller.

Akademins uppgift är att främja forskning och annan verksamhet inom humanistiska, religionsvetenskapliga, rättsvetenskapliga, samhällsvetenskapliga discipliner samt kulturmiljövård. De har även som uppgift att utge vetenskapliga publikationer i olika former inom Akademiens verksamhetsområde.

 

Fakta om Weblink IP Phone AB
Weblink IP Phone är en svensk teleoperatör, som levererar användarvänliga kommunikationstjänster. Med en egen telefoniplattform levererar vi IP-centrex, SIP-anslutningar, ISDN, samt mobiltelefoni och internetanslutningar. Sedan starten 2004 har vi nu vuxit och idag har vi kunder över hela världen. Vår målsättning är att vara det naturliga valet för alla företag när det gäller kommunikationstjänster.
 

För mer information:
Weblink IP Phone AB
Kontaktperson Oscar Civill
tel. 08-420 033 01