nyhet_hemsida_weblink_sophiahemmet.png

På bild: Anna Lena Lindstedt.

 

Weblink har installerat en InFinity växel med 10 anknytningar samt en faxbrevlåda. På Sophiahemmet valde de bordstelefoner av märket Yealink samt headset till alla anställda.

 

”Vi är jättenöjda med vår nya moln-växel från Weblink som ersatte vår gamla Panasonic-växel, säger Anna-Lena. Stora fördelen är att det är perfekt ljud och att röstbrevlådan är större. Vi har många inkommande samtal från patienter och på kvällar och helger blev röstbrevlådan full i gamla växeln. Vissa prata lite sluddrigt och då är det också jättebra att ljudet är perfekt, så man hör vad patienten säger. Det hade vi problem med förut. Vi har också bra överblick över alla anknytningarna i växeln och kan lätt koppla samtal mellan varandra. Installation gick jättebra och supporten har också fungerat utmärkt”.

 

Fakta om Weblink IP Phone AB
Weblink IP Phone är en svensk teleoperatör, som levererar användarvänliga kommunikationstjänster. Med en egen telefoniplattform levererar vi IP-centrex, SIP-anslutningar, ISDN, samt mobiltelefoni och internetanslutningar. Sedan starten 2004 har vi nu vuxit och idag har vi kunder över hela världen. Vår målsättning är att vara det naturliga valet för alla företag när det gäller kommunikationstjänster.
 

För mer information:
Weblink IP Phone AB
Kontaktperson: Oscar Civill
tel. 08-420 033 01