fagelbro.png
Fågelbro Golf & Country Club är den senaste golfklubben som valt Weblink Unified 2.0 som telefonilösning. Tidigare hade de en Ericsson Business Phone, men grupperna funkade dåligt och de blev bundna av fasta telefoner.
 

Den nya lösningen från Weblink omfattar fem anknytningar som även har mobilabonnemang. Från huvudnumret finns det knappval (1 för Tidsbokning, 2 för VD Maria Guslin, 3 för Receptionist Marika Dickson, 4 för Företagsförsäljning Maria Bodén). I receptionen har man valt att använda fasta telefoner med SIM-kort och mjukvaran Weblink Communicator. Anledningen är att det är dålig bandbredd och svårt att dra in fiber.

– Den stora anledningen att vi bytte till Weblink Unified 2.0 var att de ville bli mer tillgängliga. Nu är de mobila och kan logga in i grupperna med mobilerna. De kan se hur många som står i kö och logga på därefter. De kan också enkelt byta röstmeddelande i växeln och administrera mycket själva, säger Anders Freese, säljare på IT-relation, som är en av Weblinks många återförsäljare.
 

I framtiden diskuterar man att komplettera med Weblink Callback. Men det blir först efter höstens utvärdering. Nu är det fokus på sommarens golfsäsong.

www.fagelbrogolf.se