angby.png

 

Nu har Ängby SK, en av Sveriges mest framgångsrika pingisklubbar, bytt till Weblink Unified 2.0 med två trådlösa IP-telefoner. Det funkar utmärkt och den stora vinsten är kansliets båda kontor kan ha varsin trådlös telefon.
 

– Det var svårt förut med den analoga teknologin då basstationen inte når genom de tjocka väggarna på byggnaden som är från 70-talet och det är ca 50 meter mellan kontoren i Vällingbyhallen. Vi kan utnyttja den befintliga internetanslutningen som redan finns i byggnaden, säger Anders Freese, säljare på IT-relation som är en av Weblinks duktiga återförsäljare i Stockholm.

– Ytterligare fördelar med molnväxeln är att samma nummer når båda telefonerna. Kömeddelande när båda telefonerna är upptagna och möjlighet att styra växelns öppettider. Valet av telefonmodell blev Gigaset 685 IP, säger Mikael Frank, sportchef på Ängby SK.
 

För mer information:
IT-relation
Anders Freese
08-505 306 02
 

Fakta om Ängby SK
Grundat: 1956.
Medlemmar: 425 st mellan 6-88 år.
Seriespel: Nuvarande herr- o damlag ligger just nu i Superettan.
Titlar: SM-guld herrar lag 1992 o 1995, SM Guld damer lag 2015.

Spelare fostrade i klubben: Mikael Appelgren och J-O Waldner spelade under många år i klubben på 90-talet och en bit in på 2000-talet. Linda Bergström landslagsspelare idag, Matilda Ekholm rankad topp 20 i världen spelade flera år i Ängby, Fd. Landslagsspelaren Caroline Wersäll spelar fortfarande i A-laget. Elias Ranefur landslagsspelare som spelade junior-OS samt vann silver på junior EM 2015 är fostrad i klubben.

www.angby.com