Weblink Återförsäljare
Vi har återförsäljare över hela Sverige

Klicka på kartan nedan för att hitta en återförsäljare närmast dig eller med hjälp av återförsäljarlistan under kartan.

 

 

 

 

Bli Weblink Återförsäljare
Få en återkommande intäkt varje månad!

Genom att ingå i Weblinks ÅF-program ges ni möjlighet att sälja ett komplett paket telefonitjänster till företag. Har ni idag en befintlig kundstock eller om ni funderar på att starta upp något nytt? Då är Weblinks ÅF-program ett perfekt verktyg för att komma igång och tjäna pengar direkt. Vi tar hand om drift, fakturering och kundtjänst och ni säljer våra tjänster och produkter med god förtjänst. Kontakta oss gärna för mer information.

Är ni intresserad av att bli Weblink Återförsäljare vänligen fyll i formuläret nedan.

 

Bli Weblink Partner
Bli en del av vårt partnernätverk och tjäna pengar!

Som partner kan du erbjuda dina kunder moderna kommunikationslösningar och samtidigt tjäna pengar. Weblink tar hand om driften och ni som partner tar själva hand om fakturering samt support på de tjänster ni säljer.

Är ni intresserad av att bli Weblink partner vänligen fyll i formuläret nedan.

 

Lediga jobb Weblink expanderar och söker nya medarbetare

Vi är ett glatt gäng med fäste i Gamlestan. Vill du bli en av oss? Nedan hittar du aktuella jobbpositioner hos Weblink.

Tjänst

 

Weblink söker systemutvecklare/programmerare

Weblink är en telekomoperatör under snabb tillväxt och behöver nu stärka upp med ytterligare en systemutvecklare/programmerare till våra telefoni plattformar.

Din Profil:
Vi söker nu dig som har ett naturligt intresse av utveckling och programmering.
Vi tror att du är en systemutvecklare som kan främst frontend (Qt samt web) men även gillar backend (PHP, Node.js och MySQL). Du ska ha ett par års erfarenhet av C++ och PHP.

Som person är du självgående, positiv och tycker om att arbeta i team, du behärskar både svenska och engelska. En relevant akademisk utbildning är meriterande men inte ett krav.
 

Du ska ha erfarenhet av dessa tekniker/områden:

-      C++

-      PHP 

-      HTML/JS/CSS

Meriterande är också:

-      Qt

-      Node.js
 

Vad vi kan erbjuda dig:
På Weblink blir du en del av ett dynamiskt, expansivt och nytänkande företag. Som anställd kommer du att arbeta brett med Weblinks utveckling av plattformar för Voip och Mobilt. Vi kan lova dig en snabb utvecklingstakt och möjligheten att få lära dig nya saker så gott som dagligen. Självklart tycker vi att det är viktigt att alla våra medarbetare trivs på jobbet och är därför lyhörda för dina önskemål.
 

Om oss:
Weblink IP Phone har sedan 2006 hjälpt tusentals av små- och stora företag att förenkla sin telefonilösning genom att flytta den till vår egenutvecklade molnväxel. Företaget är i stark tillväxt tack vare en framgångsrik försäljningsorganisation. Weblink är ett dotterbolag inom InfraCom Group.
 

Välkommen med din ansökan!
 

Vi har gjort vårt mediaval för rekrytering och undanber oss därför kontakt av rekryterings säljare.
 

Arbetstid/Varaktighet:
Skicka in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Du ansöker genom att maila CV till cv@weblink.se Om du har frågor går det även bra att ringa Roger Werin på 
031-301 48 15.

Placering: Göteborg
Heltidstjänst med provanställning i 6 månader. 

Arbetsgivare:
Weblink IP Phone AB, Gamlestadsvägen 1, 415 02 Göteborg
www.weblink.se

 

Tjänst

Weblink söker supporttekniker

Vi expanderar kraftigt och söker nu en supporttekniker till vårt kontor i Göteborg.

Weblink är inne i ett spännande skede där vi växer, utvecklas och vinner framgång. Till vår supportavdelning i Göteborg söker vi nu en supporttekniker med sinne för service och viljan att utvecklas med oss. Här finns en unik möjlighet att vara med på en resa som präglas av nytänkande och serviceanda.

 

Din utmaning

I rollen som supporttekniker ansvarar du för inkommande kundärenden via telefon och supportmail. Du är en i teamet vars roll är att bygga nya funktioner i vår molnväxel. Du är vårt ansikte utåt och kommer att kunna påverka och förbättra hur vi fortsatt ger en service i toppklass.

 

Din profil

Vi söker dig som är drivande och gillar att ta eget ansvar. Du har en god kommunikations­förmåga och gillar att leverera kvalitet. Viktigt är att du är en positiv person som i grund och botten motiveras av att hjälpa andra. 

Vi ser gärna att du har ett visst tekniskt intresse. 

 

Om oss

Weblink IP Phone har sedan 2006 hjälpt tusentals av små- och stora företag att förenkla sina telefonilösningar genom att flytta den till molnväxeln. Företaget är i stark tillväxt tack vare en fram­gångsrik försäljningsorganisation. Weblink är ett dotterbolag inom InfraCom Group.

 

Välkommen med din ansökan! 

 

Ansökan
Tjänsten skall tillsättas snarast. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Du ansöker genom att maila CV till Roger Werin på roger.werin@weblink.se. Om du har frågor går även bra att ringa på 
031-301 48 15.
 

Start: Omgående

Omfattning: Heltid med provanställning i 6 månader.

Placering: Göteborg
 

Tjänst

Weblink söker kundansvarig

Vårt team behöver en ny lagspelare och vi söker nu en 
Kundansvarig till vårt kontor i Göteborg.

 

Weblink är inne i ett spännande skede där vi växer, utvecklas och vinner framgång. Till vår kundsupport i Göteborg söker vi nu en kundansvarig med sinne för service och som vill utvecklas med oss. Här finns en unik möjlighet att vara med på en resa som präglas av nytänkande och serviceanda.

 

Din utmaning

I rollen som kundansvarig arbetar du brett med uppgifter som spänner över hela Weblinks verksamhetsområde. Du är vårt ansikte utåt och kommer att ansvara för att kunden är nöjd. Tillsammans med vårt säljteam hjälper du kunden rätt så att den kan använda våra tjänster optimalt genom information, felsökning och utbildning. Du bygger och utvecklar relationer med både befintliga och nya kunder och ge det där lilla extra för att överträffa deras förväntningar. Du kommer att kunna påverka och förbättra hur vi fortsatt ger en service i toppklass.

 

Din profil

Vi söker en energisk och positiv person som i grund och botten motiveras av att hjälpa andra. Du brinner för kundrelationen och motiveras även av att göra bra affärer då en god kund även är intresserad av fler eller nya tjänster. Du är prestigelös i ditt arbetssätt och tycker om att kontinuerligt förbättra arbetsprocessen som vi arbetar i. Vi ser mindre till formell utbildning. Inledningsvis så kommer vi att utbilda dig på alla våra tekniska plattformar och stödsystem så att du känner dig bekväm i vad vi erbjuder våra kunder. Därefter kommer du att arbeta tillsammans med en av våra säljare för att förstå hur vi presenterar våra tjänster. Vår absolut viktigaste tillgång är våra anställda och därför är det viktigt att alla förstår var vi kommer ifrån och vart vi är på väg!

 

Weblink IP Phone har sedan 2006 hjälpt tusentals av små- och stora företag att förenkla sin telefoni genom att flytta den till molnväxeln. Företaget är i stark tillväxt tack vare en framgångsrik försäljningsorganisation. Weblink är ett dotterbolag inom InfraCom Group.

 

Välkommen med din ansökan! 

 

 

Ansökan
Tjänsten skall tillsättas snarast. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Du ansöker genom att maila CV till Oscar Civill på oscar.civill@weblink.se. Om du har frågor går även bra att ringa på 
0705-18 02 47.

 

Start: Omgående

Omfattning: Heltid

Placering: Göteborg