Weblink Återförsäljare
Vi har återförsäljare över hela Sverige

Klicka på kartan nedan för att hitta en återförsäljare närmast dig eller med hjälp av återförsäljarlistan under kartan.

 

 

 

 

Bli Weblink Återförsäljare
Få en återkommande intäkt varje månad!

Genom att ingå i Weblinks ÅF-program ges ni möjlighet att sälja ett komplett paket telefonitjänster till företag. Har ni idag en befintlig kundstock eller om ni funderar på att starta upp något nytt? Då är Weblinks ÅF-program ett perfekt verktyg för att komma igång och tjäna pengar direkt. Vi tar hand om drift, fakturering och kundtjänst och ni säljer våra tjänster och produkter med god förtjänst. Kontakta oss gärna för mer information.

Är ni intresserad av att bli Weblink Återförsäljare vänligen fyll i formuläret nedan.

Bli återförsäljare

Bli Weblink Partner
Bli en del av vårt partnernätverk och tjäna pengar!

Som partner kan du erbjuda dina kunder moderna kommunikationslösningar och samtidigt tjäna pengar. Weblink tar hand om driften och ni som partner tar själva hand om fakturering samt support på de tjänster ni säljer.

Är ni intresserad av att bli Weblink partner vänligen fyll i formuläret nedan.

Bli partner

Lediga jobb Weblink expanderar och söker nya medarbetare

Vi är ett glatt gäng med fäste i Gamlestan. Vill du bli en av oss? Nedan hittar du aktuella jobbpositioner hos Weblink.

Tjänst

Affärsdriven CFO till Infracom Group

Infracom Group AB med de helägda dotterbolagen Weblink IP Phone AB, Pin Sweden AB och Internet.se Svenska AB förbereder listning under hösten och söker förstärkning av ledningsgruppen genom en affärsdriven CFO

 

Om tjänsten
Som CFO har du ansvar för koncernens ekonomifunktion innefattande bokföring, planering, styrning, kontroll, löpande rapportering samt strategisk utveckling av ekonomifunktion och system. Infracom Group är en koncern i tillväxt som planerar att fortsätta växa organiskt och via förvärv. CFO kommer tillsammans med VD leda och genomföra förvärv samt införlivande dessa i koncernens rutiner och processer.


CFO är ansvarig kravställare gentemot dotterbolagen i koncernen vad gäller ekonomisk rapportering och uppföljning. I och med att koncernen kommer att listas ansvarar även CFO för rapportering mot investerare och kapitalmarknad.

 

Din profil

Vi söker dig som är en erfaren CFO och har praktisk erfarenhet inom koncernredovisning, finansiella analyser, uppföljning och budgetarbete. Bolagen rapporterar enligt K3 regelverket men kommer inom överskådlig framtid att utvärdera och implementera IFRS. Utöver de grundläggande kunskaperna är det avgörande att du har ett stort affärsintresse då en betydande del av arbetet kommer att omfatta företagsförvärv.  Vi förväntar oss att du har förmågan att driva förvärvsprocesser och finansiell due dilligence, effektivt kan införliva nya dotterbolag i koncernens rutiner och processer samt snabbt ser och tillvaratar affärsmässiga synergier.


Du är en prestigelös person som gillar att utveckla affärsrelationer och är inte rädd för snabba och korta beslutsvägar.

 

Snabbfakta
Placeringsort: Göteborg

 

Företagspresentation

Infracom Group AB är en ledande aktör inom IT-Infrastruktur som sedan 1999 erbjuder tjänster inom mobil- och fasttelefoni, Molnväxel, ServerHosting och Webbplattformar. Infracom Group består av    ca 12.000 kunder företrädesvis företag inom SME-segmentet samt offentlig förvaltning. Infracom Group omsatte det brutna räkenskapsåret 2016-2017 ca100 Mkr med god lönsamhet. Koncernen sysselsätter ett 40-tal medarbetare. För mer information besök www.infracomgroup.se.

 

Ansökan:

Välkommen med din ansökan! Om du har frågor är du välkommen att kontakta VD Bo Kjellberg; bo.kjellberg@pin.se, 0704416695

 

 

Tjänst

Utvecklare i Göteborg

Weblink behöver nu stärka upp med ytterligare utvecklare till våra plattformar inom Voip och Mobiltelefoni.

Din Profil:
Vi söker nu dig som har ett naturligt intresse av utveckling och programmering, och som har kunskap inom telekom. Vi tror att du är en systemutvecklare som är van att utveckla i linuxmiljö. Du ska ha ett par års erfarenhet av SIP (Asterisk & Kamailio), det är också en fördel om du har erfarenhet av utveckling i PHP. Som person är du självgående, positiv, utåtriktad och tycker om att arbeta i team du behärskar både svenska och engelska. En relevant akademisk utbildning är meriterande men inte ett krav.

 

Du ska ha erfarenhet av dessa tekniker/områden:
  • SIP
  • Linux
  • Asterisk
Meriterande är också:
  • ISDN
  • C / C++
  • PHP
  • HTML / Javascript
  • MySQL
  • XenServer och SAN
  • Brandväggar

Vad vi kan erbjuda dig:
På Weblink blir du en del av ett dynamiskt, expansivt och nytänkande företag. Som anställd kommer du att arbeta brett med weblinks utveckling av plattformar för Voip och Mobilt. Vi kan lova dig en snabb utvecklingstakt och möjligheten att få lära dig nya saker så gott som dagligen. Självklart tycker vi att det är viktigt att alla våra medarbetare trivs på jobbet och är därför lyhörda för dina önskemål. Vi har gjort vårt mediaval för rekrytering och undanber oss därför kontakt av rekryterings säljare.

 

Arbetstid/Varaktighet:
Heltidstjänst med provanställning i 6 månader.

 

Ansökan:
Vi tar emot ansökan via epost: cv@weblink.se

Tjänst

Säljare i Stockholm, Göteborg och Malmö

Din profil:
Vi söker nu dig som har flera års dokumenterad erfarenhet av företagsförsäljning inom telekombranschen. Vi tror att du har en stark drivkraft och drivs av att göra affärer. Du är tävlingsinriktad, och målmedveten och vill jobba hårt för att nå dina uppsatta mål. Som person är du självgående, positiv, utåtriktad och tycker om att arbeta i team men skall även kunna ta egna initiativ du, behärskar både svenska och engelska.

 

Vad vi kan erbjuda dig:
På Weblink blir du en del av ett dynamiskt, expansivt och nytänkande företag. Som säljare kommer du att arbeta med försäljning och bearbetning av ny återförsäljare inom det område du blir tilldelad. Vi ger dig självklart grundläggande utbildning på samtliga av våra tjänster samt vidareutbildning i säljteknik. Självklart tycker vi att det är viktigt att alla våra medarbetare trivs på jobbet och är därför lyhörda för dina önskemål.

 

Arbetstid/Varaktighet:
Heltidstjänst med provanställning i 6 månader.

 

Ansökan:
Vi tar emot ansökan via epost: cv@weblink.se