Weblink Återförsäljare
Vi har återförsäljare över hela Sverige

Klicka på kartan nedan för att hitta en återförsäljare närmast dig eller med hjälp av återförsäljarlistan under kartan.

 

 

 

 

Bli Weblink Återförsäljare
Få en återkommande intäkt varje månad!

Genom att ingå i Weblinks ÅF-program ges ni möjlighet att sälja ett komplett paket telefonitjänster till företag. Har ni idag en befintlig kundstock eller om ni funderar på att starta upp något nytt? Då är Weblinks ÅF-program ett perfekt verktyg för att komma igång och tjäna pengar direkt. Vi tar hand om drift, fakturering och kundtjänst och ni säljer våra tjänster och produkter med god förtjänst. Kontakta oss gärna för mer information.

Är ni intresserad av att bli Weblink Återförsäljare vänligen fyll i formuläret nedan.

 

Bli Weblink Partner
Bli en del av vårt partnernätverk och tjäna pengar!

Som partner kan du erbjuda dina kunder moderna kommunikationslösningar och samtidigt tjäna pengar. Weblink tar hand om driften och ni som partner tar själva hand om fakturering samt support på de tjänster ni säljer.

Är ni intresserad av att bli Weblink partner vänligen fyll i formuläret nedan.

 

Lediga jobb Weblink expanderar och söker nya medarbetare

Vi är ett glatt gäng med fäste i Gamlestan. Vill du bli en av oss? Nedan hittar du aktuella jobbpositioner hos Weblink.

Tjänst

 

Weblink behöver tillfällig förstärkning på
order-/leveransavdelningen i Göteborg.

Till vår order-/ och leveransavdelning i Göteborg söker vi nu en person med sinne för service. Här finns en unik möjlighet att vara med på en resa som präglas av nytänkande.

 

Din utmaning

Vi söker dig som har ett naturligt intresse av att serva våra återförsäljare. Vi ser gärna att du är en självgående, positiv, utåtriktad person som tycker om att arbeta i ett team. Du har viss datorkunskap och behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

 

Vad kan vi erbjuda dig

På Weblink IP Phone blir du en del av ett dynamiskt, expansivt och nytänkande företag. Dina arbetsuppgifter inkluderar bl.a. orderhantering, inköp, nummerporteringar och leverans.

Vi kan lova dig en snabb utvecklingstakt och möjligheten att få lära dig nya saker så gott som dagligen. Självklart tycker vi att det är viktigt att alla våra medarbetare trivs på jobbet och är därför lyhörda för dina önskemål.

 

Om oss

Weblink IP Phone är en telekomoperatör som levererar kommunikationslösningar till företag och som är under snabb tillväxt. Vi har sedan 2006 hjälpt tusentals små- och stora företag att förenkla sin telefoni genom att flytta den till molnet. Weblink är ett dotterbolag till InfraCom Group.

 

Välkommen med din ansökan!

 

Ansökan

Tjänsten är ett vikariat på 18 månader och tillträde sker i mitten av augusti. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Du ansöker genom att maila CV till Roger Werin på roger.werin@weblink.seOm du har frågor går även bra att ringa på 031-301 48 15

 

Start: augusti 2018

Omfattning: Vikariat 18 månader

Placering: Göteborg

 

Arbetsgivare

Weblink IP Phone AB, Gamlestadsvägen 1, 415 02 Göteborg

 

Tjänst

Weblink rekryterar en affärsdriven VD

Vill du vara med och lyfta Weblink till nästa nivå?


Weblink IP Phone AB är ett helägt dotterbolag till InfraCom Group Ab (publ) som sedan i januari är noterat på AktieTorget. Weblink är en svensk telefonoperatör med en komplett serie kommunikationstjänster och har en årlig omsättning om ca 75 Mkr. Kundbasen består av företag och organisationer som knyts upp via partners och återförsäljare. Just nu befinner vi oss i ett spännande skede där företaget konsoliderar sin organisation och sitt arbetssätt för att kunna ta nästa kliv framåt tillsammans med övriga systerföretag inom InfraCom Group. 

 

Din utmaning

Din utmaning är att, tillsammans med befintlig personal, skapa en framtida rikstäckande telefonoperatör där den positiva kundupplevelsen står i centrum och bidrar till bolagets organiska tillväxt. Kunden har historiskt sett valt Weblink som leverantör på grund av de flexibla och kundanpassade lösningarna som har erbjudits. Detta synsätt genomsyrar Weblink idag, och kommer även vara en viktig komponent in i framtiden. Förutom att bygga vidare på, och förbättra en redan idag välfungerande säljorganisation så kommer du att med ditt nytänkande vara med och påverka de tekniska vägvalen, och produktifieringen, för att finna nya attraktiva lösningar som gör det intressant för befintliga, och framtida, partners och återförsäljare att stärka sitt samarbete med Weblink. Parallellt med arbetet att utveckla bolaget så kommer du att arbeta med synergieffekter gentemot systerföretag vilka kommer att hjälpa Weblink nå framtidsmålen. Till stöd i arbetet har du ett flertal entreprenöriellt erfarna medarbetare på olika nivåer. Du rapporterar till Koncern VD.
 

Placeringsort Gamlestaden, Göteborg.

 

Din profil

Du har dokumenterad erfarenhet av B2B inom Telecommarknaden (eller liknande tjänster) och är beredd att ta nästa steg i karriären. Du är prestigelös i ditt arbetssätt och tycker om att leda och entusiasmera andra människor. Arbetet kräver att du har affärssinne, en stark egen drivkraft och entreprenörsanda. Det är viktigt att du som person stimuleras av att driva bolagets utveckling framåt mot utmanande mål samtidigt som du har förmåga att bibehålla en lyhördhet så att alla medarbetare följer med på resan.

 

Weblink IP Phone AB är en del av InfraCom Group AB (publ) som är en ledande aktör inom IT-infrastruktur som sedan 1999 erbjuder tjänster inom mobil- och fasttelefoni, Molnväxel, Serverhosting och Webbplattformar. För mer information besök www.weblink.se och www.infracomgroup.se

 

Välkommen med din ansökan! 
Du ansöker genom att maila CV till Bo Kjellberg på bo.kjellberg@infracomgroup.se
Det går även bra att ringa på 031-301 65 81 om du har frågor om tjänsten eller om vår verksamhet.

 

Tjänst

Weblink söker kundansvarig

Vårt team behöver en ny lagspelare och vi söker nu en 
Kundansvarig till vårt kontor i Göteborg.

 

Weblink är inne i ett spännande skede där vi växer, utvecklas och vinner framgång. Till vår kundsupport i Göteborg söker vi nu en kundansvarig med sinne för service och som vill utvecklas med oss. Här finns en unik möjlighet att vara med på en resa som präglas av nytänkande och serviceanda.

 

Din utmaning

I rollen som kundansvarig arbetar du brett med uppgifter som spänner över hela Weblinks verksamhetsområde. Du är vårt ansikte utåt och kommer att ansvara för att kunden är nöjd. Tillsammans med vårt säljteam hjälper du kunden rätt så att den kan använda våra tjänster optimalt genom information, felsökning och utbildning. Du bygger och utvecklar relationer med både befintliga och nya kunder och ge det där lilla extra för att överträffa deras förväntningar. Du kommer att kunna påverka och förbättra hur vi fortsatt ger en service i toppklass.

 

Din profil

Vi söker en energisk och positiv person som i grund och botten motiveras av att hjälpa andra. Du brinner för kundrelationen och motiveras även av att göra bra affärer då en god kund även är intresserad av fler eller nya tjänster. Du är prestigelös i ditt arbetssätt och tycker om att kontinuerligt förbättra arbetsprocessen som vi arbetar i. Vi ser mindre till formell utbildning. Inledningsvis så kommer vi att utbilda dig på alla våra tekniska plattformar och stödsystem så att du känner dig bekväm i vad vi erbjuder våra kunder. Därefter kommer du att arbeta tillsammans med en av våra säljare för att förstå hur vi presenterar våra tjänster. Vår absolut viktigaste tillgång är våra anställda och därför är det viktigt att alla förstår var vi kommer ifrån och vart vi är på väg!

 

Weblink IP Phone har sedan 2006 hjälpt tusentals av små- och stora företag att förenkla sin telefoni genom att flytta den till molnväxeln. Företaget är i stark tillväxt tack vare en framgångsrik försäljningsorganisation. Weblink är ett dotterbolag inom InfraCom Group.

 

Välkommen med din ansökan! 

 

 

Ansökan
Tjänsten skall tillsättas snarast. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Du ansöker genom att maila CV till Oscar Civill på oscar.civill@weblink.se. Om du har frågor går även bra att ringa på 
0705-18 02 47.

 

Start: Omgående

Omfattning: Heltid

Placering: Göteborg