Weblink Återförsäljare
Vi har återförsäljare över hela Sverige

Klicka på kartan nedan för att hitta en återförsäljare närmast dig eller med hjälp av återförsäljarlistan under kartan.

 

 

 

 

Bli Weblink Återförsäljare
Få en återkommande intäkt varje månad!

Genom att ingå i Weblinks ÅF-program ges ni möjlighet att sälja ett komplett paket telefonitjänster till företag. Har ni idag en befintlig kundstock eller om ni funderar på att starta upp något nytt? Då är Weblinks ÅF-program ett perfekt verktyg för att komma igång och tjäna pengar direkt. Vi tar hand om drift, fakturering och kundtjänst och ni säljer våra tjänster och produkter med god förtjänst. Kontakta oss gärna för mer information.

Är ni intresserad av att bli Weblink Återförsäljare vänligen fyll i formuläret nedan.

 

Bli Weblink Partner
Bli en del av vårt partnernätverk och tjäna pengar!

Som partner kan du erbjuda dina kunder moderna kommunikationslösningar och samtidigt tjäna pengar. Weblink tar hand om driften och ni som partner tar själva hand om fakturering samt support på de tjänster ni säljer.

Är ni intresserad av att bli Weblink partner vänligen fyll i formuläret nedan.

 

Lediga jobb Weblink expanderar och söker nya medarbetare

Vi är ett glatt gäng med fäste i Gamlestan. Vill du bli en av oss? Nedan hittar du aktuella jobbpositioner hos Weblink.

Tjänst

 

 

Driven och engagerad Försäljningschef till
Weblink IP Phone AB

Vi är ett bolag som växer kraftigt och nu söker vi en driven försäljningschef som vill vara med och utveckla vår säljorganisation och säkerställa vår fortsatta expansion. Om du är en förtroendeingivande ledare som skapar resultat genom andra och förstår vikten av relationer, då kan du vara den person vi söker.

Som försäljningschef är du ansvarig för att företagets försäljning förvaltas väl och växer. Du har såväl strategiskt som operativt ansvar och rapporterar till VD. Vårt huvudkontor är beläget i Gamlestan i Göteborg och säljkontor i Stockholm.
 

Du ansvarar i huvudsak för att

Coacha säljgruppen som består av inne-/utesäljare på båda kontoren samt utveckla säljprocesser och skapa rutiner. Förfina försäljningstekniker, följa upp säljresultat, medarbetare och arbetssätt för att säkerställa att vi jobbar på rätt sätt mot företagets mål.
 

Du kommer också att jobba med kundrelationer och tillsammans med befintlig säljkår bygga upp och utveckla strategiska samarbetspartners för att stärka företagets position i marknaden och accelerera försäljningen ytterligare. Det är viktigt att du som person stimuleras av att driva bolagets utveckling framåt mot utmanande mål samtidigt som du har förmåga att bibehålla en lyhördhet så att alla medarbetare följer med på resan.

Vi söker dig med minst 5 års erfarenhet av försäljning inom telekom, B2C. Du har vana att arbeta strategiskt och operativt med försäljning. I tidigare roller har du uppnått och överträffat din budget och försäljningsmål.
 

För att lyckas i rollen krävs att du är:

Driven och engagerad med en god förmåga att driva företagets försäljning.

Affärsinriktad och analytisk med god förståelse för hur värde skapas i verksamheten.

Socialt kompetent och duktig på att bibehålla och utveckla goda relationer.

Pedagogisk och coachande med en förmåga att kunna påverka.
 

Om oss:

Weblink IP Phone AB är en del av InfraCom Group AB (publ) som är en ledande aktör inom

IT-infrastruktur som sedan 1999 erbjuder tjänster inom mobil- och fasttelefoni, molnväxel,

serverhosting och webbplattformar. För mer information besök www.weblink.se och

www.infracomgroup.se
 

Välkommen med din ansökan!
 

Ansökan

Tjänsten är en tilsvidareanställning med tillträde snarast.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Du ansöker genom att maila CV och personligt brev till Oscar Civill på Oscar.civill@weblink.se

Om du har frågor går även bra att ringa på 08-420 033 01
 

Start: omgående

Lön: Enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Placering: Göteborg/Stockholm

 

Arbetsgivare

Weblink IP Phone AB, Gamlestadsvägen 1, 415 02 Göteborg

 

 

Tjänst

SYSTEMUTVECKLARE TILL WEBLINK

Vill du ha en bred utvecklarroll med en stor portion frihet under ansvar? Lockas du av att jobba i ett självgående team och av chansen att påverka – såväl din egen – som bolagets fortsatta utveckling? Ta då chansen att söka dig till Weblink som systemutvecklare!

 

Om oss
Weblink är en del av InfraCom Group och har sedan starten 2004 fortsatt att växa. Idag har man kunder över hela världen och befinner sig i ett expansivt skede. Weblink IP Phone hjälper tusentals företag att förenkla sina telefonilösningar genom att flytta dem till molnväxeln. Med en egen telefonplattform kan man erbjuda en kostnadseffektiv och stabil telefoni med snabb support. Läs gärna mer på www.weblink.se

 

Dina arbetsuppgifter
I rollen som systemutvecklare hos Weblink kommer du att arbeta brett med utveckling av plattformar för Voip och Mobil. Du blir en del av ett team bestående av 4 stycken systemutvecklare i Göteborg och 2 stycken i Polen. Rollen är främst inriktad mot frontend, men även utveckling i backend förekommer.

 

Din profil
Vi söker dig som är genuint intresserad av teknik och ser systemutveckling som ett ständigt lärande. Vi tror också att du har ett par års erfarenhet inom följande tekniker:
• C++
• PHP
• HTML/JS/CSS

Kunskaper inom Node.js och QT är ett plus. Relevant akademisk utbildning är även det meriterande.
Som person bör du vara nyfiken och kreativ. Du är självgående och trivs med att jobba i team. Motiveras du dessutom av viss kundkontakt är det ett plus, då du kommer ges möjligheten att delta och påverka i ett utvecklingsråd tillsammans med Weblinks samarbetspartners.

På Weblink blir du en del av ett dynamiskt, expansivt och nytänkande företag. Du kan se fram emot en snabb utvecklingstakt och möjligheten att få lära dig nya saker så gott som dagligen. Självklart är det viktigt att du som medarbetare trivs på jobbet, därför är dina önskemål och idéer alltid välkomna.
 

Låter tjänsten intressant? Välkommen med din ansökan via www.effektiv.se. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdag är 17 Mars 2019. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Gabriella Albertsson: 070 – 938 44 19, gabriella.albertsson@effektiv.se eller Jens Lindroth: 0709 64 42 27, jens@effektv.se

 

Om oss
Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Effektivitet, Driv, Långsiktighet och Framgång – ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

För den här tjänsten förmedlar Effektiv kontakten och du kommer bli anställd direkt hos kundföretaget.

 

SÖK JOBBET

Tjänst

Weblink söker supporttekniker

Vi expanderar kraftigt och söker nu en supporttekniker till vårt kontor i Stockholm.

 

Weblink är inne i ett spännande skede där vi växer, utvecklas och vinner framgång. Till vår supportavdelning i Stockholm söker vi nu en supporttekniker med sinne för service och viljan att utvecklas med oss. Här finns en unik möjlighet att vara med på en resa som präglas av nytänkande och serviceanda.

 

Din utmaning

I rollen som supporttekniker ansvarar du för inkommande kundärenden via telefon och supportmail. Du är en i teamet vars roll är att bygga nya funktioner i vår molnväxel. Du är vårt ansikte utåt och kommer att kunna påverka och förbättra hur vi fortsatt ger en service i toppklass.

 

Din profil

Vi söker dig som är drivande och gillar att ta eget ansvar. Du har en god kommunikationsförmåga och gillar att leverera kvalitet. Viktigt är att du är en positiv person som i grund och botten motiveras av att hjälpa andra.

 

Vi ser gärna en generell kunskap inom Windows och Linux. Meriterande är även om du har en grundläggande kunskap inom telefoni samt programmering.

 

Weblink IP Phone har sedan 2006 hjälpt tusentals av små- och stora företag att förenkla sin telefoni genom att flytta den till molnväxeln. Företaget är i stark tillväxt tack vare en framgångsrik försäljningsorganisation. Weblink är ett dotterbolag inom InfraCom Group.

 

Välkommen med din ansökan!

 

Ansökan

Tjänsten skall tillsättas snarast. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Du ansöker genom att maila CV till Roger Werin på roger.werin@weblink.se.

Om du har frågor går även bra att ringa på 031-301 48 15

 

Start: Omgående

Omfattning: Heltid med provanställning i 6 månader.

Placering: Stockholm