weblink_mobile_banner.jpg

Weblink Mobile Abonnemang som passar alla MEX, Företag, Rörligt eller Fast

Abonnemangen är framtagna för er som vill ha kontroll över era kostnader och full funktionalitet för dagens moderna smarta mobiler samt surf- och läsplattor. Weblink Mobile finns som vanliga företagsabonnemang eller MEX-abonnemang välj den datamängd som passar dig från 1 GB till 100 GB.
 

Givetvis får du ett Weblink SIM-kort när du beställer något av våra mobilaabonnemang. Ett bevis på driftsäkerhet och service.

MEX- eller Företagsabonnemang

Ett vanligt företagsabonnemang från Weblink är som det låter ett helt vanligt företagsabonnemang där du ringer, SMS/MMS:ar, surfar för din datamängd etc. Det tecknas av ditt företag, betalas av detsamma och du får ett mobilnummer som du visar ut.

Ett MEX-abonnemang är däremot en anknytning i växeln med växelns funktionalitet för att koppla samtal, visa fastnätsnummer etc. Läs mer om fördelarna med Weblink MEX nedan.

Ett företagsabonnemang från Weblink kan du när som helst uppgradera till ett MEX-abonnemang om du byter växellösning som har en Weblink SIP-anslutning eller molnväxeln Weblink Unified 2.0 eller Weblink InFinity.


Weblink MEX
Koppla mobilen till företagsväxeln


 

Ring gratis till alla inom företaget
Med Weblink MEX ringer ni gratis till alla inom företagets växel – ingen öppningsavgift eller minutkostnad – gäller både till mobil och fastnätsnummer.

Fastnätsnummer i mobilen
Med Weblink MEX kan du knyta befintliga direktvalsnummer i växeln till mobilen. Ni behöver bara hålla reda på ett telefonnummer - fastnätsnumret. Du får då tillgång till växelns alla telefonitjänster direkt i mobilen som om det vore en fast telefon.

Hantera samtal direkt i din mobil
Med Weblink Mobile App* kan du koppla samtal, hålla koll på kollegor, vidarekoppla nummer och mycket mer. Ni får ett komplett hänvisningsystem med bland annat avancerade röstbrevlådor, hänvisning, talad hänvisning, kalenderintegration m m som sköts direkt via app i din mobiltelefon.

* Molnväxeln Weblink Unified 2.0 eller Weblink InFinity krävs. 

Weblink MEX fungerar med molnväxeln Weblink Unified 2.0 eller Weblink InFinity. Om fast växel anslutits med Weblink SIP-anslutning eller Weblink ISDN via (S)IP, kan funktionalitet vara begränsad beroende på befintlig växel och eventuella licenser.

MEX-ABONNEMANG

Datamängd i EU/EES

 
Weblink MEX Rörligt 1 GB 1 GB 199 kr/mån
Weblink MEX Fast 1 GB 1 GB 229 kr/mån
Weblink MEX Fast 3 GB 3 GB 299 kr/mån
Weblink MEX Fast 5 GB 5 GB 333 kr/mån
Weblink MEX Fast 10 GB 10 GB 399 kr/mån
Weblink MEX Fast 20 GB 20 GB 449 kr/mån
Weblink MEX Fast 50 GB 30 GB 599 kr/mån
Weblink MEX Fast 100 GB 30 GB 699 kr/mån
Startkostnad   250 kr
FÖRETAGS-ABONNEMANG    
Weblink Företag Rörligt 1 GB 1 GB 169 kr/mån
Weblink Företag Fast 1 GB 1 GB 179 kr/mån
Weblink Företag Fast 3 GB 3 GB 259 kr/mån
Weblink Företag Fast 5 GB 5 GB 309 kr/mån
Weblink Företag Fast 10 GB 10 GB 359 kr/mån
Weblink Företag Fast 20 GB 20 GB 399 kr/mån
Weblink Företag Fast 50 GB 25 GB 499 kr/mån
Weblink Företag Fast 100 GB 30 GB 599 kr/mån
Startkostnad   250 kr
TILLÄGGSTJÄNSTER    
Extradata inom Sverige
(per kalendermånad)
   
1 GB   49 kr
3 GB   99 kr
5 GB   129 kr
10 GB   179 kr
SMS/MMS-paket (5000 st)   79 kr/mån
Nytt nummer   100 kr/st
Portering av nummer   275 kr/st

Samtliga abonnemang gäller vid 24 mån bindingstid. Alla priser exklusive moms. Reservation för eventuella ändringar.

 

 

Fast

Fast abonnemang innebär att du kan ring och surfa till en fast månadskostnad. 5000 min externa nationella samtal och 5000 nationella SMS/MMS ingår. För samtliga MEX-abonnemang är dessutom alla samtal inom företaget gratis och drar inte från samtalspotten på 5000 min.
 

Rörligt

Rörligt abonnemang innebär att du bara betalar för de samtal som du faktiskt gör, men ändå till ett lågt minutpris. Öppningsavgift 0,69 kr. Samtal inom Weblink Mobile 0,63 kr/min. Samtal till röstbrevlåda 0,63 kr/min. Andra nationella mobilnät: 0,63 kr/min. SMS inom Sverige 0,90 kr/st. MMS inom Sverige 1,63 kr/st Komplettera gärna med SMS/MMS-paket.


EU-paket

Enligt EU-direktiv har alla mobilabonnemangen nu samma villkor i EU/EES som i Sverige. Det innebär att du ringer/SMS/MMS för samma kostnad inom EU/EES som om du vore i Sverige oavsett om du har fast pris eller rörligt.
Detta gäller även datatrafik. Dock finns det några undantag som är viktiga att känna till.

Undantag:
Samtal/SMS/MMS från Sverige till EU/EES är som tidigare att räkna som utlandssamtal och debiteras enligt befintlig prislista. Datamängden som kan nyttjas inom EU/EES (utanför Sverige) beror på abonnemangets försäljningspris (exkl. moms) och finns i tabellen ovan.

Når du din max datamängd så stryps hastigheten som tidigare. Top up av datamängd är inte möjligt inom EU/EES på grund av tekniska skäl. Äldre abonnemang med tjänsten ”mobilsurf” är ej tekniskt kompatibla och måste tecknas om. 
Dessa ändrade förutsättningar gäller från och med 1/1 2019.
Reglerna för roaming gäller mobilabonnemang.

Ladda ner produktblad
Mobilabonnemang

 

weblink_mobile_dect_MEX_banner_970.jpg
 

Weblink Unified 2.0 eller Weblink InFinity

Weblink Mobile Dect MEX förutsätter att ni har molnväxeln Weblink Unified 2.0 eller Weblink InFinity. I så fall är det bara att beställa så många Weblink Mobile Dect-abonnemang som behövs och koppla det till befintlig användare eller skapa en ny användare i växeln och kalla den t ex. "Lagret".

Ingen installation

Weblink Mobile Dect MEX bygger på mobiltelefoni och är täckningen bra är installationen redan klar innan du har köpt systemet. Skulle täckningen vara bristfällig så går det att köpa till förstärkare. Sätt i SIM-kortet i mobiltelefonen, aktivera enheten i Unified 2.0 eler InFinity och börja använda Weblink Mobile Dect MEX somm ditt nya dect-system.

Använd dina gamla mobiltelefoner

Säkerligen har ni gamla mobiltelefoner som inte används, men nu kan de komma till nytta för företaget. Mobiltelefoner med knappar eller smartphones spelar ingen roll. Alla typer och fabrikat kan användas.
 

Abonnemang
Mobile Dect MEX
Månadskostnad 24 mån 99 kr
Startkostnad 250 kr
MEX-abonnemang (anknytning i växel) Ja
Samtalsminuter inom Sverige 1000 min
SMS inom Sverige per st 0.90 kr
MMS Nej
Surf datamängd inom Sverige 0 GB
OBS! Exklusive användare i Weblink Unified 2.0 (från 99 kr/mån).  


weblink_SIM_-kort.jpg

Givetvis får du ett Weblink SIM-kort när du beställer någon av våra mobila abonnemang. Ett bevis på driftsäkerhet och service.

Ring till en fast månadskostnad. Ring gratis inom Weblink Mobile. 1000 min externa nationella samtal ingår.


 

MEX-abonnemang

Med abonnemanget Weblink Mobile Dect MEX blir telefonen en anknytning i växeln och då får du tillgång till växelns alla telefonitjänster direkt i mobilen som om det vore en fast telefon.
Finns det Wifi-anslutning och du har en smartphone kan du använda Weblink Mobile App för att koppla samtal, hålla koll på kollegor, vidarekoppla nummer och mycket mer. Molnväxeln Weblink Unified 2.0 eller InFinity krävs. Om du har en mobiltelefon med knappar kan du använda kortkommandon.

iphone_infinity.png

mobilt_bredband.png
 

Mobilt bredband
Arbeta var du vill när du vill

Med Weblinks Mobila Bredband kan du ta med dig kontoret vart du vill och arbeta när du vill. Surfa i hastigheter upp till 200 Mbit på det nät som PC för Alla och Tech World har pristat som Sveriges bästa.

 

Välj den datamängd som passar dig

Med bredband 40 Mbit kan du ladda tunga filer, strömma film och musik, lyssna på webbradio och titta på TV på nätet. 

Med 200 Mbit bredband kan du strömma film i HD-kvalitet, spela spel online, ta del av videokonferenser och självklart få en riktigt snabb surfupplevelse. Roaming är inte aktiverat på dessa abbonemang.

 

Ladda ner produktblad
Mobilt bredband
 

resepass.png
 

Dygn och veckopass

Slipp onödiga överraskningar, nu kan du köpa både dygn och veckopass med data när du reser utomlands. När du reser utomlands får du automatiskt ett sms med information om vilka paket som finns tillgängliga för dig att köpa. Du köper genom att skicka ett sms med koden för önskat paket till 222. Om datan skulle ta slut kan du fylla på med ytterligare ett sms.

 

Förbeställ innan resan 

För att minimera risken att du åker på höga roamingkostnader kan du även förbeställa både dagspass/veckopass innan avresa. Beställningen aktiveras först när du kommer innanför de tillresta landets gränser.

 

Ladda ner Produktblad
Mobil Utomlands